Om Vestergaard Invest

Hvem er vi?


Hos Vestergaard Invest er vi specialister i administration og service af investeringsejendomme samt boligudlejning. 

Vores kunder er primært private, der overlader den daglige drift af deres ejendomme til os for at kunne fokusere på deres kerneforretning. 

Vi har kontor i Århus, men administrerer ejendomme i flere af de største byer i Danmark heriblandt Århus, København, Aalborg og Randers. 

Med vores store ekspertise inden for ejendomme, tilbyder vi desuden bygge-, renoverings- og investeringsrådgivning, hvis I står over for et ejendomsprojekt. Vi varetager opgaven fra start til slut med fokus på at optimere ejendommen, så de fremtidige driftsudgifter minimeres, og ejendommens værdi øges.  

Ambition

Vi ønsker at være de dygtigste i branchen. Med dedikeret fokus på ordentlighed, service og fleksibilitet tilbyder vi vores kunder den højeste kvalitet i alle ejendomsadministrations faser. Vi tager ejerskab og arbejder proaktivt for at skabe værdi for vores kunder. Derfor betragter vi vores kunder som samarbejdspartnere og forventer, at det er gensidigt. 

Etiske normer


Hos Vestergaard Invest efterlever vi alle etiske normer for ejendomsadministration.

Vi er derfor Medlem af Ejendomsforeningen Danmark, administratorsektionen og efterlever Ejendomsforeningens etiske normsæt.