Ejendomsudvikling: bygge- og renoveringsrådgivning

1.


Bygge- og renoveringsrådgivning

Hos Vestergaard Invest har vi stor erfaring inden for bygge- og renoveringsrådgivning, og vi betragter alle ejendomme som vores egne med fokus på at tilføre ejendommene værdi. 

Hvis du er interesseret i investeringsrådgivning, kan du kontakte vores søstervirksomhed Arosia Ejendomsinvest ApS.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger via vores kontaktformular eller ved at sende en mail til Frank Vestergaard på frank@vestergaardinvest.dk. 

Som kunde hos Vestergaard Invest tilbyder vi bygge- og renoveringsrådgivning med fokus på at optimere din ejendoms værdi.

Vi tilbyder derfor rådgivning inden for opførelse af bolig- og erhvervsejendomme samt udvikling af eksisterende og nyopkøbte ejendomme. Herefter varetager vi naturligvis også gerne den videre drift af ejendommen gennem vores administration.

Vi tilbyder dig herunder personlig rådgivning, hvor vi benytter vores omfattende erfaring inden for udvikling af ejendomme samt den efterfølgende drift og vedligehold, og vi tager naturligvis altid udgangspunkt i dine interesser – fra idéoplæg til færdig aflevering af et driftsoptimeret og fremtidssikret byggeri.
 


2.


Bygge- og renoveringsrådgivning i eksisterende ejendomme

Vestergaard Invest varetager gerne selve udviklingen af eksisterende ejendomme.

Baseret på den indledende planlægning varetager vi den endelige udviklingsleverance, der svarer til forventningerne. Vi er med til alle møder, således at du får det bedst mulige output. 
 
Når Vestergaard Invest rådgiver i udviklingsprojekter, tilbyder vi at udarbejde forslag og beslutningsgrundlag inden for alle tekniske, juridiske, økonomiske og udlejningsmæssige områder. Og altid med ét kontaktpunkt, som du trygt henvender dig til. 

Har du spørgsmål til ejendomsudvikling?

Så send en mail til Frank